För ljusa pannkakor?
Hur länge ska pannkakorna ligga där i stekpannan? Mina blir ju bara vita?:S
- Annika
Det är svårt att säga hur lång tid du ska grädda dina pannkakor - det beror på så många olika faktorer. Vilken smet, vilken panna, hur mycket fett och så vidare. Men om din pannkakor "bara blir vita" så skulle jag först se till att steka dem i smör eller margarin och smörja laggen mellan varje pannkaka. Och så skulle jag höja värmen på plattan - pannkakan ska ta färg snabbt, på många spisar är god värme läge fyra. Prova dig fram lite och lycka till med dina pannkakor! Svar av håkan
29 juli 2011
sök på recept MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SoppaSoppa räddar vardagenEn gryta full med ångande tomatsoppa, till det en bit gott bröd. Vad sägs om en sådan vardagsmiddag? BakakakaKex till ostenRiktig god ost kräver goda kex. Baka goda havrekex som garanterat passar till favoritosten! Baka med äpplenÄppellängd med honung!
En klassisk äppelpaj smakar fantastiskt med vaniljsås. Men det finns massor av andra goda efterrätter och bakverk för den som vill variera. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
vad innehåller pannkakor?