Vad gör jag av kalla pannkakor?

Vad kan man göra med pannkakor som blir över? Bara lägga i kylen och mikra nästa gång? Vad gör man om man inte har en mikro? Ska köpa en, men vet inte när det blir av.

- Skrufs

Vilket trevligt problem du har! Kalla pannkakor passar fint till mycket!

Några tips!

Pannkakstårta är gott, crepés också. Eller värm dem med kanel och socker i ugnen

Vill du värma upp dem, så går det bra både i vanlig ugn och i en stekpanna, på lite lägre värme.



Recept och foto: Peppar och salt, Magnus Carlstedt



Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
28 december 2024

jag älskar mästerkocken.

Ogranskad kommentar. Vid granskning kan den redigeras eller avpubliseras.
Svar av Namn/signatur
28 december 2024

tacsam för svar.

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
28 december 2024

dt är konstigt.

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
28 december 2024

varför finns inte pelle svanslös överallt tillexempel på vimeo. 1981

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
5 maj 2024

olycka till om du förstår vad jag menar.

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
19 september 2021

Överbliven pannkaka skär i strimlor stek i smör blanda i sylt och servera varma med vaniljglass

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
27 augusti 2020

Riv sönder pannkakan i bitar och koka upp i mjölk, smör och socker.

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av Små
25 juli 2020

Hur Många grader på ugnen

Ogranskad kommentar. Vid granskning kan den redigeras eller avpubliseras.
Svar av Namn/signatur
6 december 2020

100 grader

Ogranskad kommentar. Vid granskning kan den redigeras eller avpubliseras.
Svar av Namn/signatur
5 maj 2024

jag hoppas att vissa blir riktigt sjuka.

Kommentar av Barnbarn
30 september 2012

När jag växte upp blev det alltid "Stickan Special" av överblivna pannkakor. De stektes upp i bitar á 1x2 cm i smör och socker. Serverades sedan med kall mjölk. Mums!

Kommentar av Strimlor
3 september 2012

Jag brukar skära ner dom i strimlor och steka upp dom i margarin, smakar jätte gott, och så ska man helst bara strö på med strösocker och inget annat

Kommentar av Glenn
25 mars 2012

Man behöver faktiskt inte ens göra det så komplicerat.

Personligen har jag alltid föredragit kalla pannkakor framför varma - är van vid det hemifrån som barn.

Det absolut godaste är att bara ha smör/bordsmargarin på och vika ihop dem. Ibland kan man även lyxa till det med sirap (gärna en ljus, trögflytande variant, inte matlagningssirap) på förutom bordsmargarinet.

Perfekt till frukost. Man behöver inte alls värma upp pannkakaor för att de ska vara goda. kalla är mycket godareK

Äldre kommentarer

|  1  | 2 | Nästa »



Morotskaka

Modern klassiker står sig på kakfatet

Inget fik med självaktning saknar morotskaka! Baka din egen morotskaka i långpanna så räcker det till alla gäster.

Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär!
Till våra favoritrecept hör klassisk morotskaka och morotskaka med lime – båda har den rätta mixen av sött, citrus och kryddor!
Morotskakan kan varieras i det oändliga – från apelsinmorotskaka med mörk choklad, till glutenfri morotskaka och morotskaksmuffins! Eller så bakar du vårt senaste recept på morotskaka i långpanna. En saftig och kryddig kaka som räcker till riktigt många, sötsugna fikagäster. Länge leve rotfrukterna!

 morotskaka.com

Bagels

Frukt eller choklad

Finns det någonting läckrare än nybakade bagels? Gör söta eller salta bröd efter smak!

bagelsrecept.se

Svalkande dryck

Svalkande recept

Sommarvärmen är här och vi längtar efter något svalkande i solen. Prova en välkyld drink på vattenmelon och mynta!

fruktrecept.se


Tranbär, rönnbär, äpplen och päron

Alla höstens bär

Ingen har väl missat att rönnen har otroligt mycket bär i år? Det tyder på en kall vinter, sägs det, men är också perfekt för att koka rönnbärsmarmelad!

Det finns trots allt något mer än lingon och äpplen att koka sylt och mos av nu på hösten. Päronen har inte äpplenas hållbarhet men kokta till marmelad tillsammans med tranbär kan de stå på hyllan mycket längre. Tranbärens syrliga smak gör sig förresten bra till mycket, exempelvis för att sätta piff på små tranbärskakor tillsammans med lime. Fast rönnbären är mycket enklare att hitta och blir också vackra som marmelad eller gelé i burkar i långa rader ända fram till jul!

 kokasylt.se


Fisksoppa

Lyxig soppa för många. Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Frukostbullar

Morotsbullar Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...