Vad gör jag av kalla pannkakor?
Vad kan man göra med pannkakor som blir över? Bara lägga i kylen och mikra nästa gång? Vad gör man om man inte har en mikro? Ska köpa en, men vet inte när det blir av.
- Skrufs
Vilket trevligt problem du har! Kalla pannkakor passar fint till mycket!
Några tips! Pannkakstårta är gott, crepés också. Eller värm dem med kanel och socker i ugnen Vill du värma upp dem, så går det bra både i vanlig ugn och i en stekpanna, på lite lägre värme. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
27 augusti 2020
Riv sönder pannkakan i bitar och koka upp i mjölk, smör och socker. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Små
25 juli 2020
Hur Många grader på ugnen Svar av Namn/signatur
6 december 2020
100 grader Kommentar av
Barnbarn
30 september 2012
När jag växte upp blev det alltid "Stickan Special" av överblivna pannkakor. De stektes upp i bitar á 1x2 cm i smör och socker. Serverades sedan med kall mjölk. Mums! Kommentar av
Strimlor
3 september 2012
Jag brukar skära ner dom i strimlor och steka upp dom i margarin, smakar jätte gott, och så ska man helst bara strö på med strösocker och inget annat Kommentar av
Glenn
25 mars 2012
Man behöver faktiskt inte ens göra det så komplicerat. Personligen har jag alltid föredragit kalla pannkakor framför varma - är van vid det hemifrån som barn. Det absolut godaste är att bara ha smör/bordsmargarin på och vika ihop dem. Ibland kan man även lyxa till det med sirap (gärna en ljus, trögflytande variant, inte matlagningssirap) på förutom bordsmargarinet. Perfekt till frukost. Man behöver inte alls värma upp pannkakaor för att de ska vara goda. kalla är mycket godareK Kommentar av
osignerat
22 januari 2012
rulla ihop dom med stekt köttfärs, in i ugnen ca 10 minuter, mums filibabba, Anki Kommentar av
Ia
9 januari 2012
Jag brukar alltid göra pannkaksgröt av överblivna pannkakor och äta till frukost :) Klipp 2-3 pannkakor i småbitar och koka i en kastrull med mjölk tills det blir som en gröt, ät med sylt!:D Kommentar av
osignerat
1 maj 2011
Skär upp de kalla pannkakorna i bitar och stek sedan upp dem i smör, blanda sedan med favoritsylten på tallriken... Supergott och kladdigt! Kommentar av
Janehellen
22 april 2011
Pannkakor som värms i micron blir sega som disktrasor. Lägg lite mosade bananer och hackade mandlar i pannkakan och rulla dem till rullar med moset i, de blir bra till mellanmål. Äldre kommentarer
|
1 |
2 |
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Tårta i långpannaTårta till alla!Studenterna springer ut, sommarens fester drar närmre. Baka tårta i långpanna till många! SoppaVardag med stilTillbaka till vardagen efter alla helger. Starta upp med soppa och hembakat knäckebröd! SconesBaka scones på höstkanten
Snabbare väg till fullkomlig bakglädje finns knappast. Scones är verkligen en vinnare i köket! Vi bjuder på tre rykande färska recept att variera de klassiska sconesen med. Redaktionens absoluta favorit är sconesen med äpple och kanel - de klarade sig knappt förbi fotograferingen... Fast våra grova scones på rågsikt och frön är en stadig vardagshjälte som kanske är allra godast tillsammans med lite honung och smör. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Överbliven pannkaka skär i strimlor stek i smör blanda i sylt och servera varma med vaniljglass