Vad gör jag av kalla pannkakor?
Vad kan man göra med pannkakor som blir över? Bara lägga i kylen och mikra nästa gång? Vad gör man om man inte har en mikro? Ska köpa en, men vet inte när det blir av.
- Skrufs
Vilket trevligt problem du har! Kalla pannkakor passar fint till mycket!
Några tips! Pannkakstårta är gott, crepés också. Eller värm dem med kanel och socker i ugnen Vill du värma upp dem, så går det bra både i vanlig ugn och i en stekpanna, på lite lägre värme. Svar av Namn/signatur
28 december 2024
tacsam för svar. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
28 december 2024
dt är konstigt. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
28 december 2024
varför finns inte pelle svanslös överallt tillexempel på vimeo. 1981 Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
5 maj 2024
olycka till om du förstår vad jag menar. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
19 september 2021
Överbliven pannkaka skär i strimlor stek i smör blanda i sylt och servera varma med vaniljglass Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
27 augusti 2020
Riv sönder pannkakan i bitar och koka upp i mjölk, smör och socker. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Små
25 juli 2020
Hur Många grader på ugnen Svar av Namn/signatur
6 december 2020
100 grader Svar av Namn/signatur
5 maj 2024
jag hoppas att vissa blir riktigt sjuka. Kommentar av
Barnbarn
30 september 2012
När jag växte upp blev det alltid "Stickan Special" av överblivna pannkakor. De stektes upp i bitar á 1x2 cm i smör och socker. Serverades sedan med kall mjölk. Mums! Kommentar av
Strimlor
3 september 2012
Jag brukar skära ner dom i strimlor och steka upp dom i margarin, smakar jätte gott, och så ska man helst bara strö på med strösocker och inget annat Kommentar av
Glenn
25 mars 2012
Man behöver faktiskt inte ens göra det så komplicerat. Personligen har jag alltid föredragit kalla pannkakor framför varma - är van vid det hemifrån som barn. Det absolut godaste är att bara ha smör/bordsmargarin på och vika ihop dem. Ibland kan man även lyxa till det med sirap (gärna en ljus, trögflytande variant, inte matlagningssirap) på förutom bordsmargarinet. Perfekt till frukost. Man behöver inte alls värma upp pannkakaor för att de ska vara goda. kalla är mycket godareK Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! BagelsFrukt eller chokladFinns det någonting läckrare än nybakade bagels? Gör söta eller salta bröd efter smak! Svalkande dryckSvalkande receptSommarvärmen är här och vi längtar efter något svalkande i solen. Prova en välkyld drink på vattenmelon och mynta! Tranbär, rönnbär, äpplen och päronAlla höstens bärDet finns trots allt något mer än lingon och äpplen att koka sylt och mos av nu på hösten. Päronen har inte äpplenas hållbarhet men kokta till marmelad tillsammans med tranbär kan de stå på hyllan mycket längre. Tranbärens syrliga smak gör sig förresten bra till mycket, exempelvis för att sätta piff på små tranbärskakor tillsammans med lime. Fast rönnbären är mycket enklare att hitta och blir också vackra som marmelad eller gelé i burkar i långa rader ända fram till jul! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
jag älskar mästerkocken.