Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Lotta
27 juni 2014
Kam man förbereda smeten till amerikanska pannkakor ett dygn i förväg ? Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Anonymt
27 juni 2014
Hur kan man göra dom godaste pannkakorna Kommentar av
osignerat
18 mars 2013
ca: 1,5 ägg Kommentar av
Sarah
3 juli 2011
Man kan även vispa upp 3 ägg och hälla hälften i smeten. Kommentar av
Hanna W
21 september 2010
Kan man ha i extra ägg utan att halvera resten av receptet? Svar av Alicecold
27 november 2011
Ja det kan du. Det men då kan man behöva minska mjölmängden. Bra om man har många ägg men för lite mjöl hemma! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Glutenfri pajBaka bäst glutenfrittAtt baka glutenfritt måste inte vara svårt eller tråkigt. Tvärtom! Prova en glutenfri hallonpaj och du förstår varför! BakabullarNybakatVad sägs om en nybakad kanelbulle till helgfikat? I stället för en mikrad från frysen... MorotskakaKlassikerMorötter i kakan är en fin idé som använts långt tillbaka i tiden. Den vitaminrika roten har en sötaktig smak som passar utmärkt till mjuka kakor. En morotskaka blir dessutom saftig och håller sig fint några dagar i kylen. Prova en god morotskaka med choklad. Eller gör en smakrik kaka med mandel och honung. En klassisk morotskaka med glasyr av färskost är aldrig fel! Vill du ha ett lättare alternativ som trots det smakar riktigt bra ska du prova en mager morotskaka. Garanterat god fika! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Du tar bort halva ägget!