|     
 Fransk fläskpannkakaEtt recept från Yngve Granath, som lovar "En god fläskpannkaka med fläsk och brynt lök." Tack för att du delar med dig av recepet, Yngve! 
 
 För fyra personer behöver du:
 
 
 
 Gör så här:
 
	Sätt ugnen på 225 grader. 
   Kommentar av 
		   osignerat 22 januari 2011 Jag har slopat pappret i långpannan för att det visade sig att det gärna ville fastna. Bättre att smörja rejält i stöllet méd smör.    Kommentar av 
		   yeg 11 januari 2011 Du tycker att pannkakan vill fastna på pappret, smörj bara plåten istället ganska mycket så fastnar den inte. Lök kan man ta mera om man vill ju godare blir det.    Kommentar av 
		   AAAH 7 juli 2009 :P    Kommentar av 
		   Affe Selander 6 januari 2010 Du Yngve! Den satt som en fläskläpp! Andra gången använde jag dubbelt så mycket lök och jisses så god den blev. Ett litet experimenttips bara...    Svar av Yngve G 17 december 2010 Hej.Kul att du gillade den. Som sagt var man kan mixtra lite med ingredienserna som man sjölv vill för bästa resultat.     Kommentar av 
		   goa 13 juni 2010 jättegott    Kommentar av 
		   goa 13 juni 2010 ska ha det idag    Kommentar av 
		   Ei.M 28 september 2010 Gött!!!!  
 
	       
        |  | 
Riktigt god ungspannkaka men jag ändrade lite. Det fick bli´två paket bacon och 2 dm purjolök istället för sidfläsk och lök. Stekte bacon och sen purjon och la i botten på formen. Sen bytte jag ut ca 1 dl vetemjöl mot grahamsmjöl. Blev en jättefin ungspannkaka och till det serverade jag rårörda lingon, creme fraiche och en liten sallad på gurka, färska jordgubbar och isbergssallad. Riktigt gott.