Hur mycket smet i pannan?
Hur mycket smet skall man hälla i pannan när man gör amerikanska pannkakor?
- Tack för svar!
Det riktiga svaret är att det beror på hur stor panna du har och hur stora pannkakor du vill steka. Ett smart tips är att göra mindre pannkakor när du steker amerikanska pannkakor. En tjock pannkaka mättar bättre och det är passar bra att göra dem mindre. Runt 1/2 dl smet passar ofta bra. Men som så ofta - tycke och smak avgör! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! MorotskakaMorotskaka + limeDet pratas om att vi ska äta mera grönt. Vi slår ett slag för morotskakan! MjölkfrittSmakfullt mjölkfrittHuvudrätt, dessert eller bakverk? Det finns många mjölkfria alternativ. Prova en uppfriskande citronsorbet till efterrätt! SmåkakorNya småkakorna som alla kan baka!
Hembakat är alltid godast. Men ibland vill man bara ha något lättbakat utan att stå länge i köket. Småkakor är det perfekta allternativ till köpta kex eller torra bullar. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Kladda tre slevar smet på din panna! Det kommer förbli kladdigt 32 minuter men efter att ni kladdat ut smeten i ansiktet med Viktors frästa fötter torkas det snabbare.
Viktors rökta händer kan serveras på sidan med selleripinngar!