Hur hög värme?
Hur hög värme ska man ha på pankakor när man steker dom?
- Emma
Hej! Det där kräver lite fingertoppskänsla! Omkring medelvärme brukar behövas. När pannkakorna får fin yta och stelnar ungefär samtidigt är temperaturen rätt. Om du märker att de bränner i pannan innan smeten stelnat på ovansidan är temperaturen för hög, och om smeten bara ligger och skvalpar utan att ta färg och bli fast är temperaturen för låg. Med gjutjärnsstekpanna märker man att järnet får upp värmen efter en stund och då brukar det vara lagom att sänka temperaturen på spisen. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
5 maj 2022
Det här är bullshit Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
9 februari 2022
Va. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Niklas
3 februari 2022
Vilken temperatur då?? Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
2 december 2021
Vart står det Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
24 april 2020
Men hur mycket ska temperaturen vara när man värmer degen! Svar av Mattias
7 februari 2021
Läs så har du ju svaret MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! lyxspagetti4 X Carbonara!Krämig ska pastan vara. Snabbaste vägen till smakrik pastalyx stavas klassisk carbonara! BlåbärstiderDet lyser blått i blåbärsskogen!Visst ska blåbärssylt kokas, men med alldeles färska blåbär i korgen gör vi blåbärssmoothie! SmåkakorKnapriga småkakor
Stora kakfat fyllda med små kakor får oss alltid fikasugna. Och allra godast blir det om kakan bjuder på knapriga chokladbitar, frön eller nötter som överraskning! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Jag fick inte veta vilken värma det var för att när jag laggade pannkakor förra gngen så blev det så värmda så man inte kunde äta dem