|
Hur hög värme?
Hur hög värme ska man ha på pankakor när man steker dom?
- Emma
Hej! Det där kräver lite fingertoppskänsla! Omkring medelvärme brukar behövas. När pannkakorna får fin yta och stelnar ungefär samtidigt är temperaturen rätt. Om du märker att de bränner i pannan innan smeten stelnat på ovansidan är temperaturen för hög, och om smeten bara ligger och skvalpar utan att ta färg och bli fast är temperaturen för låg. Med gjutjärnsstekpanna märker man att järnet får upp värmen efter en stund och då brukar det vara lagom att sänka temperaturen på spisen. ![]()
Kommentar av
osignerat
5 maj 2022
Det här är bullshit ![]() ![]()
Kommentar av
osignerat
9 februari 2022
Va. ![]() ![]()
Kommentar av
Niklas
3 februari 2022
Vilken temperatur då?? ![]() ![]()
Kommentar av
osignerat
2 december 2021
Vart står det ![]() ![]()
Kommentar av
osignerat
24 april 2020
Men hur mycket ska temperaturen vara när man värmer degen! ![]() ![]()
Svar av Mattias7 februari 2021
Läs så har du ju svaret
|
|
Jag fick inte veta vilken värma det var för att när jag laggade pannkakor förra gngen så blev det så värmda så man inte kunde äta dem