|
En av våra läsare, Lovisa (Rockan) Folkestad, har skickat in följande spännande variant på amerikanska pannkakor. Tack Lovisa! Amerikanska bananpannkakorDu behöver:
Gör så här:Vispa ner ägget i det smälta smöret till en jämn smet (obs, snabbt så att inte ägget stelnar). Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och socker i en separat bunke. Varva sedan mjölblandning och mjölk ner i äggblandningen. Mosa till sist bananerna och vänd ner i smeten. Stek pannkakorna i smör.
Läsarkommentarer
![]()
Kommentar av
osignerat
6 maj 2022
Episkt af!!! ![]() ![]()
Kommentar av
Moa
3 juli 2018
Skulle gärna vilja veta hur många det blir innnan ![]() ![]()
Kommentar av
PannkaksGubbe
15 december 2016
När det står smält smör menas det att det skall vara skirat smör då? ![]() ![]()
Kommentar av
osignerat
21 mars 2016
Hur mycke ska det vara på ungnen ![]() ![]()
Svar av Siniom5 maj 2016
Här ser jag att någon är ifrån mina trakter. ^^ De här "pannkakorna" är gjorda i stekpanna och inte i ugn.
![]() Kommentar av
Jimmy Ahlbäck
21 januari 2014
Jag bytte banan mot 4 mandariner var också bra tack för trevlig sida ![]() ![]() Kommentar av
osignerat
31 augusti 2013
Blev inte höga och fluffiga. Jag satte til ytterligare 2dl mjöl och 1,5 tsk bakpulver. Då började det likna något ![]() ![]() Kommentar av
osignerat
13 april 2013
Hur många blir det??!!! ![]() ![]() Svar av 14 april 2013
Runt 12-14 stycken, beroende pa storlek.
![]() Kommentar av
osignerat
3 mars 2013
Mina barn alskar dessa pannkakor! Jag anvander aven kanel i smeten, vilket ar underbart gott med bananerna!! Mums! ![]() ![]() Kommentar av
osignerat
9 februari 2013
Kanon pannkakor. Spröda och jättefina. Grabben älskade dom med. ![]() Äldre kommentarer
|
|
Plättlagg och låg temperatur