|
Nyttiga pannkakor med grahamsmjölDen här lite nyttigare varianten av pannkaka är gjord på grahamsmjöl. Mera fibrer och lite kraftigare smak! För fyra personer behöver du:
Gör så härBlanda vete- och grahamsmjöl i en bunke. Tillsätt saltet och potatismjölet. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet. Vispa i resten av mjölken och äggen. Tillsätt oljan. Låt smeten svälla i cirka 30 minuter. Smält olja i en stekpanna och stek tunna pannkakor.
Flera nyttiga pannkakor? Prova Dinkelpannkakor eller Havrepannkakor! Läsarkommentarer
![]()
Kommentar av
Edite
18 november 2024
…
![]() ![]()
Kommentar av
Edith
18 november 2024
Det blev jättegott! Kommer defensivt göras igen och igen ![]() ![]()
Svar av Namn/signatur8 april 2025
❤️❤️❤️ ![]()
Svar av ❤️❤️❤️8 april 2025
❤️❤️❤️
![]()
Kommentar av
Carl
21 maj 2024
Smakade för mycket rapsolja
![]() ![]()
Kommentar av
tack
26 maj 2020
gott ! och ungarna märkte inte skillnaden :)
![]() ![]()
Kommentar av
osignerat
2 mars 2017
Skriv din kommentar här!
![]() ![]() Kommentar av
Emma
23 februari 2014
Bästa pannkakorna nånsin!
![]() ![]() Kommentar av
Jonna
29 januari 2013
"Smält olja" ? ![]() ![]() Kommentar av
Katarina
14 augusti 2012
Gott! Räckte dock bara till 2 personer. ![]() ![]() Kommentar av
Jossan
29 april 2012
Godaste pannkakorna! Gör aldrig vanliga längre, alltid efter det här receptet. Supergott! ![]() Äldre kommentarer
|
|
Hade en fjärde del socker i!