En av våra läsare, Klara Stenfelt, skickade in följande tips på hur man kan servera pannkakor. "Sjukt gott" skriver Klara. Tack Klara! Pannkakor med fetaost och tomaterMatiga pålägg gör pannkakor till perfekt lunchmat, eller kanske i picknickkorgen? Prova dessa medelhavsinspirerade smaker. Du behöver
Gör så här
Lägg en pannkaka på din tallrik. LäsarreceptHar du en egen tips på hur pannkakor bör serveras? Dela gärna med dig! Skicka oss ditt bästa pannkaksrecept! Läsarkommentarer
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! HembakatBaka bättre bröd!Hembakat bröd lyfter middagen till en ny nivå. Prova grahamsbröd som får gästerna att jubla! JulbrödHembakat bröd till julDet är dags att kavla upp ärmarna och starta årets julbak! Vörtbröd med mustig smak av pomerans och kryddnejlikor smakar utmärkt tillsammans med julens goda ostar. Rostade tillbehörEgna rotfruktschips till helgenVem minns inte ett riktigt gott bröd till soppan? Eller kryddiga krutonger serverade till en gryta eller på buffébordet? Rätt tillbehör lyfter gärna maten till helt nya höjder. Ofta med enkla medel. En skål rostat fröströssel som topping till salladen eller som snacks går på några minuter. Egna salamichips är riktigt gott både på buffén och som plockmat. Just nu gör vi helst egna rotfruktschips av palsternacka och morot. Otroligt gott både till fredagsmys och som tillbehör till helgmiddan! Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Jättegott! Sitter och smaskar på denna varianten atm. Hade dock varken basilika eller olivolja på men smakade mumma ändå!
p.s jag är en sådan som annars tycker att pannkaka är "efterrätt".