Förvara pannkakor i rumstemperatur?

Hur länge håller sig pannkakor i rumstemperatur? Går de att äta efter tre dagar?

- t

Hej!

Jag skulle inte rekommendera dig att äta pannkakor som legat tre dagar i rumstemperatur. Om de legat i ett kylskåp, däremot, går det bra.



Recept och foto: Peppar och salt



Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
12 november 2023

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
12 april 2022

<script>

alert('Hello World!');

</script>

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av Anastasia
24 juni 2020

Hej går det att äta pankakor som legat i rumstemperatur i en dag?

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av Ulla-Janne-Berit
22 mars 2019

Efter tre dagar kommer plättarna explodera eftersom du gjorde degen på dynamitgubbar och doppade med Viktors fötter. Vispa aldrig med Viktors fingrar då det är extremt farligt och jävligt onödigt då Viktor behöver dem för att slå sitt tangentbord!




Morotskaka

Modern klassiker står sig på kakfatet

Inget fik med självaktning saknar morotskaka! Baka din egen morotskaka i långpanna så räcker det till alla gäster.

Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär!
Till våra favoritrecept hör klassisk morotskaka och morotskaka med lime – båda har den rätta mixen av sött, citrus och kryddor!
Morotskakan kan varieras i det oändliga – från apelsinmorotskaka med mörk choklad, till glutenfri morotskaka och morotskaksmuffins! Eller så bakar du vårt senaste recept på morotskaka i långpanna. En saftig och kryddig kaka som räcker till riktigt många, sötsugna fikagäster. Länge leve rotfrukterna!

 morotskaka.com

Viltskav

Vildare matlagning

I frysdisken finns flera sorters viltskav att välja på. Låt viltsmaken komma fram eller tämj den - prova renskav med äpple!

viltskav.se


Skorpor

Knaprigt med snits

Litet är vackert. En klassisk mandelskorpa är rätt tillbehör till espresson eller ostbrickan!

Små och spröda skorpor passar många gånger när en mjuk kaka känns för mycket. Perfekta att ha färdiga i glas- eller plåtburk och bara ta fram när det kommer gäster. Den klassiska mandelskorpan gör sig också bra som tilltugg på ostbrickan eller buffén. En härligt spröd citronskorpa passar lika fint med ett mousserande vitt vin som till teet. Den som inte kan slita sig från chokladen bakar chokladskorpor och serverar till espresson eller latten. Stiligt och riktigt gott som går åt, så baka många!

 bakakaka.se


Pepparkakor

Klassiskt hela julen! Riktigt goda, hembakta pepparkakor...

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Glace au four

Glass i ugn? Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...