Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Mirvat
28 januari 2022
Ok, tusen tack Kommentar av
Farmor Lena
12 februari 2014
Varför salt i pannkakssmet?? Verkar helt onödigt med tanke på hur mycket salt vi får i oss ändå? Kommentar av
Göran Elmertoft
8 mars 2013
Varför blanda grädde med vatten? Då blir det ju samma sak som mjölk. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! PizzaRuccolaKnaprig botten och smakfullt på toppen! Gör en läcker pizza med aubergine och ruccola. KladdkakorGodaste kakanKokos, choklad och muscavadosocker - detta är en riktigt läcker kladdkaka! Bakas lätt i långpannan och räcker till många. Dessutom blir den bara godare av att vila någon dag innan den äts. Så fram med förklädet och slå på ugnen - Det är dags att skaffa en ny kladdkaksfavorit! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Det går utmärkt att ersätta mjölken med grädde!
Förslag:
3 ägg
2 dl grädde
4 dl kolsyrat vatten
2,5 dl mjöl
salt
Stek i smör