Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Mirvat
28 januari 2022
Ok, tusen tack Kommentar av
Farmor Lena
12 februari 2014
Varför salt i pannkakssmet?? Verkar helt onödigt med tanke på hur mycket salt vi får i oss ändå? Kommentar av
Göran Elmertoft
8 mars 2013
Varför blanda grädde med vatten? Då blir det ju samma sak som mjölk. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Baka med äpplenÄppellängd med honung!Äpplen passar till mer än paj eller mos. Prova vetelängd med honung och mandel! KrutongerTillbehören som lyfter matenRätt tillbehör förvandlar vardagsmat till fest. Läckra krutonger lyfter soppan, salladen eller grytan! Gott till utflykten!Sportlovsdags
Det känns extra bra att ha något värmande till hands i skidbacken. Slät paprikasoppa går utmärkt att ha med i termosen. Komplettera med några mättande pestosnurror, fyllda med mozzarella och skinka, och ingen går hungrig. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Det går utmärkt att ersätta mjölken med grädde!
Förslag:
3 ägg
2 dl grädde
4 dl kolsyrat vatten
2,5 dl mjöl
salt
Stek i smör