Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Jokke
23 augusti 2022
Det går utmärkt att ersätta mjölken med grädde! Förslag: 3 ägg 2 dl grädde 4 dl kolsyrat vatten 2,5 dl mjöl salt Stek i smör Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Mirvat
28 januari 2022
Ok, tusen tack Kommentar av
Farmor Lena
12 februari 2014
Varför salt i pannkakssmet?? Verkar helt onödigt med tanke på hur mycket salt vi får i oss ändå? Kommentar av
Göran Elmertoft
8 mars 2013
Varför blanda grädde med vatten? Då blir det ju samma sak som mjölk. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SmåkakorSmått är gott!Baka sju sorters småkakor och bjud på klassiskt kafferep. Börja med kolakakorna! BakabullarÄppelbullarBullbak är en garanterad myshöjar i köket. Doften är en magnet för att fikasugna. Visst är nygräddare kanelbullar fantastiskt gott. Men vill du ha omväxling går det att baka läckra vaniljbullar, mjuka chokladbullar, goda nougatsnurror eller blåbärsbullar. Själva slår vi ett slag för nygräddade äppelbullar. Perfekt till kaffet, oavsett när du dricker det! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Använder alla här normalt kolsyrat vatten när ni bakar? Låter absurt och onödigt.. Eller trollar ni alla?