Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Jokke
23 augusti 2022
Det går utmärkt att ersätta mjölken med grädde! Förslag: 3 ägg 2 dl grädde 4 dl kolsyrat vatten 2,5 dl mjöl salt Stek i smör Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Mirvat
28 januari 2022
Ok, tusen tack Kommentar av
Farmor Lena
12 februari 2014
Varför salt i pannkakssmet?? Verkar helt onödigt med tanke på hur mycket salt vi får i oss ändå? Kommentar av
Göran Elmertoft
8 mars 2013
Varför blanda grädde med vatten? Då blir det ju samma sak som mjölk. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! EfterrätterFavorit chokladNågon mer än jag som gillar choklad? Baka chokladkakan som slår de mesta i efterrättsväg! PåskgodisPåskens bästa godisTill påsk får vi släppa loss gottegrisen inom oss. Gör det med stil och laga syrlig citronfudge! VåffeldagenFira våffeldagen!Vad ska man med färdig våffelmix till när det är så enkelt att göra våfflor själv? Det svåra är att välja! Frasvåfflor är garanterat goda våfflor, men det är å andra sidan klassiska svenska våfflor med ljummen mjölk också... Och glöm inte äggvåfflorna! Alla är bjudna på våffelfesten - självklart finns det gluten-, laktos- och mjölkfria recept. Ge våffel-järnet! Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Använder alla här normalt kolsyrat vatten när ni bakar? Låter absurt och onödigt.. Eller trollar ni alla?